Online KaszinoA kaszinó játékok rendkívül népszerűek napjainkban, különösen azok, amelyek nem igényelnek extra tudást. Az online puttó pontosan az ilyen, tisztán szerencsén alapuló játékok közé tartoznak. Ráadásul a játékszabályai egyszerűek. A puttó előnye az is, hogy gyors játékmenettel rendelkezik, hiszen a puttó sorsolás online ugyanis öt percenként történik.

Az alábbi cikkben bemutatunk minden fontos információt, amelyet érdemes tudni a puttóval kapcsolatban. Elolvashatsz itt minden fontos információt a puttó fogadás menetéről, illetve arról is, hogy milyen nyerési esély vár a játék során. Emellett részletesen bemutatjuk azt, hogy mit tartalmaz a puttó szabályzat, illetve megnézzük azt, hogy milyen nyerési tippek és stratégia segíthet a sikeres játékban.

Emellett azt is elmondjuk, hogy hogyan tudhatod meg, hogy mi az aktuális puttó nyerőszámok online sorsolásának az eredménye. Ha tehát szeretnél minél eredményesebb lenni a puttóban, akkor tarts velünk, és tudd meg a részleteket!

Casino

Név

Fizetési módok

Engedély

Értékelés

Játék

1
the lotter
VisaMastercardSkrillNetellerPaysafecard
MGA/CRP/402/2017
9.8
2
otoslotto
NetellerSkrillMastercardVisaPaysafecard
MGA/CRP/402/2017
9.7
3
euro jackpot
PaysafecardNetellerMastercardSkrillVisa
MGA/CRP/402/2017
9.6
4
hatoslotto
SkrillVisaMastercardPaysafecardNeteller
MGA/CRP/402/2017
9.6

Mi az az online puttó - részletes bemutatás

Online KaszinoAz online puttó nem más, mint egy lottó szerű számsorsjáték. Annak ellenére, hogy hasonló típusú játékokról van szó, a puttó online mégis sok mindenben eltér a lottótól, és megvannak a maga saját szabályai. Természetesen hasonlóság is van. Ez pedig nem más, mint hogy a puttó játékban egy játék szelvényen számokat kell bejelölni, majd pedig meg kell várni a sorsolás eredményét, ahol a cél, hogy az általunk bejelölt számokat húzzák ki.  

A legnagyobb különbség a puttó sorsolás online gyakoriságában van. Ebben a játékban ugyanis ötpercenként kerül sor sorsolásra, így nem kell hosszú ideig várakoznod arra, hogy kiderüljön, nyertél-e.

A játék egyébként feladható szárazföldi lottózókban és szerencsejáték helyeken, de ma már akár putto online kaszinó oldalakon is. Ez utóbbiak előnye, hogy rendkívül kényelmes, hiszen bárhol és bármikor megjátszhatod a kedvenc számaidat. Egy dologgal azonban érdemes tisztában lenni.

Ez pedig nem más, mint hogy a puttó nyereménye sokkal kisebb, mint más lottó játékokhoz képest, bár így sem kevés, hiszen a főnyeremény elérheti akár a 20 millió forintot is. 

Útmutató az online puttó játékhoz

A puttó játék alapvetően nem bonyolult, viszont eleinte nem árt odafigyelni a szelvény kitöltésére. Ez ugyanis egy picit eltér a többi lottószerű játéktól, hiszen itt két oszlopban kell számokat bejelölni.

A jó hír az, hogy a puttó játék online is feladható, amely nagymértékben megkönnyíti a játékosok dolgát. Röviden összefoglalva a következő teendőid vannak:

 • Nyisd meg az online puttó oldalt, vagy látogass el egy lottózóba!
 • A puttó szelvény A oszlopában jelölj be 8 számot, a B oszlopban pedig 1-et!
 • Add meg a tét összegét!
 • Add meg azt is, hogy hány alkalommal szeretnél játszani!
 • Küldd el a szelvényt játékba!

Egyszerűnek tűnik, azonban ahhoz, hogy semmi gond ne adódjon, nem árt ismerni azt, hogy hogyan is kell kitölteni a szelvényt. A puttó játék online vagy offline feladása esetében a szelvényen egy A és egy B oszlop vár.

Online KaszinoAz a oszlopban 1 és 20 közötti számokat találsz. A játékszelvény ezen részén a játékosoknak összesen 8 számot kell bejelölniük. A B oszlopban összesen 4 darab szám található, amiből a játékosoknak egyet kell kiválasztaniuk. Ha pedig ez megvan, akkor már csak az offline vagy online puttó játék tétjét kell megadni. Ez lehet egyszeres, ebben az esetben a nyereményt is egyszeres szorzóval számítják. De választható akár a kétszeres szorzó is, ebben az esetben a nyeremény megduplázható. Emellett a játékosok azt is meghatározhatják, hogy hányszor szeretnének az adott szelvénnyel játszani. Ezt követően pedig nincs más hátra, mint a sorsolás eredményének a megvárása.

Az online puttó szabályai

Online KaszinoAzt már láthattuk, hogy az online puttó sajátos logika szerint működik. Ezzel együtt az is elmondható, hogy az online puttó szabályok csak elsőre tűnnek egy picit bonyolultnak. Az első szelvény feladását követően azonban egészen biztosan minden világos lesz. 

A puttó játék során, az online és az offline változat esetében is, egy szelvényen összesen négy darab számtábla található, amelyek teljes mértékben különállóak. Ez egyben azt is jelenti, hogy egy szelvényen összesen négy különböző számsort lehet megjátszani. Ahogy azt említettük, egy szelvényt több sorsolás során is meg lehet játszani. Egészen pontosan ugyanazzal a játékmezővel akár ötven sorsoláson is részt vehetnek a játékosok. 

A puttó szabályok értelmében arra is van lehetőséged, hogy szorzót adj a szelvényed mellé. Ez az egyszerestől egészen az ötszörösig terjed. Ebben az esetben magasabb lesz a játék költsége, de a megnyerhető összeg is megsokszorozódik.  

A puttó játékot akár online, akár offline is feladhatod. Erre hétfő és szombat között minden nap reggel 7 és este 10 között van lehetőséged, míg vasárnaponként reggel 8 és délután 5 között küldheted játékba a szelvényed.

A puttó egy egyszerű számsorsjáték, ami gyors játékmentet kínál. Azok számára ajánljuk igazán, akik nem szeretnének nagyobb összeget költeni a játékra, és emellett nem is szeretnének egy teljes hetet várni az eredményekre.

Online puttó esélyek

Online KaszinoA puttó játék online és offline változata során nyeremény több módon is elérhető. A puttó sorsolás online menete során ugyanis az “A” és a “B” játékmezőkből is sorsolnak számokat.

Minimális nyereményt lehet elérni például abban az esetben, ha a puttó sorsolás online során az “A” mezőben legalább 4 számot sikerült eltalálni, a “B” mezőben pedig legalább egyet. Ennél magasabb nyeremény elérésére pedig számtalan lehetőség van, amelyet a lenti táblázatban be is mutatunk a nyerési esélyekkel együtt. 

A puttó játék online esetében azonban elmondható, hogy az egyik legnagyobb előnye az, hogy a nyeremény nagysága csak a játékos által megjátszott téttel függ össze, és nem befolyásolja az, hogy hányan értek el nyereményt.

“A” játékmező “B” játékmező Elérhető nyereményszorzó Esély a nyeremény elérésére
8 találat 1 találat 10.000 1 : 503 880
8 találat 0 találat 1.000 1 : 167 960
7 találat 1 találat 150 1 : 5 249
7 találat 0 találat 50 1 : 1 750
6 találat 1 találat 24 0,23125
6 találat 0 találat 8 0,104861
5 találat 1 találat 4 1:41
5 találat 0 találat 2 1:14
4 találat 1 találat 1 1:15

A puttó sorsolás rövid bemutatása

Online KaszinoAhogy azt már a cikkünk korábbi részében említettük, ennek a játéknak az egyik sajátossága a sorsolás.

A puttó online húzás ugyanis öt percenként történik meg. Ez azt jelenti, hogy ez egy rendkívül gyors ütemű játék, így akkor is bátran választhatod, ha csak kevés időd van.

A puttó online húzás élő közvetítés során is követhető. Magára a sorsolásra a játék feladási idejének megfelelően kerül sor.

Ez pedig az jelenti, hogy hétfőtől szombatig 7:05 és 22:00 óra között sorsolják a nyerőszámokat, míg vasárnap 08:05 és 20:30 között kerül sor erre. Ez pedig azt jelenti, hogy a puttó online sorsolás folyamatosan követhető, így azonnal kiderül, hogy sikerült-e nyereményt elérni vele. 

A puttó sorsolás követése remek választás lehet akkor, ha éppen úton vagy, vagy valóban csak egy-két perces kikapcsolódásra van időd. A sorsolás ugyanis folyamatosan zajlik, és rövid időt vesz igénybe, azzal azonban, ha figyeled a puttó számok online kisorsolását, sokkal izgalmasabbá teheted a játékot.

Tippek és trükkök a puttó játékhoz

Az előzőekben bemutattuk azt, hogy milyen alapvető információkat érdemes tudni az online puttó játékkal kapcsolatban. Nem szabad azonban elfeledkezni arról, hogy ez egy lottó típusú számsors játék, ahol minden játékos célja az, hogy nyereményt érjen el.

Biztosan sokakban felmerül már a kérdés, hogy van-e arra biztos mód, hogy ez valóban megtörténjen. Számukra sajnos rossz hírünk van. A puttó online esetében nincs semmilyen biztos stratégia a nyerésre.

Vannak azonban olyan tippek és trükkök, amelyek segíthetnek abban, hogy a puttó sorsolás online során növelhessük a nyerési esélyeket, és csökkenthessük a veszteség kockázatát. Ha ezeket a tippeket betartod, akkor bár nem biztos, hogy nyerni fogsz, de nagyobb esélyed lesz rá. Nézzük is meg, hogy mik ezek a trükkök.

Ismerd meg reszletesen a szabalyokat
Az elso jatekok soran egyszeres tettel jatssz
Batran hasznald a teteket a kesobbiekben
Figyelj a koltsegekre
Ne ess tulzasba
Ismerd meg a gyakori szamokat

Hogyan vágjunk bele az online puttó játékba?

Online KaszinoAhogy az látható tehát a puttó játék egyáltalán nem bonyolult, a szelvény kitöltése pedig mindössze egy két percet vesz igénybe. Ha a hagyományos szárazföldi játékot választod, akkor egyszerű dolgod van, hiszen mindössze ki kell töltened a szelvényt.

Ez azonban azzal jár, hogy minden egyes alkalommal el kell menned egy lottózóba, ha szeretnél játszani. Szerencsére ma már puttó online játékra is van lehetőség.

Ehhez először egy gyors regisztrációra van szükség, majd a puttó online fogadás menete ugyanaz, mint a hagyományos játék esetében. Nézzük is meg, hogy mi a teendő az online játék esetében.

 1. Keress egy online szerencsejáték oldalt, ahol lehetőséged van az online puttó játékra!
 2. Nyisd meg az oldalon a regisztráció menüpontot, és kezd el a felhasználói fiók létrehozását!
 3. A regisztráció során add meg az adataidat!
 4. Ha szükséges, igazold vissza az e-mail címed!
 5. Nyisd meg a puttó oldalt és jelöld be mindkét játékmezőn a megjátszani kívánt számokat!
 6. Ha több szelvénnyel szeretnél játszani, akkor ismételd meg ezt a folyamatot!
 7. Válaszd ki a tét nagyságát, majd add meg, hogy hányszor szeretnéd játékba küldeni a szelvényt!
 8. Add fel a szelvényt, és várd meg a játék sorsolását!

Gyakran ismételt kérdések

Feladhatom online a puttó játékszelvényt?

Igen, ma már van arra lehetőség, hogy puttó játék online változattal játssz. Sőt, a szelvényed akár SMS-ben is feladhatod attól függően, hogy melyik megoldás a kényelmesebb számodra.

Végig lehet nézni a számok kisorsolását?

Igen, a puttó online húzás élő folyamat, amelyet online is követhetsz. Nem árt azonban szemfülesnek lenni, hiszen a sorsolásra ötpercenként kerül sor.

Mekkora nyereményt lehet elérni a játékkal?

Ez attól függ, hogy milyen szorzóval játszottál, de szerencsés esetben akár 10 és 20 millió forint közötti összeget is lehet nyerni a játékkal.

Mekkora a legkisebb találat, amellyel nyereményt lehet elérni.

A legkisebb nyeremény eléréshez az A mezőben legalább 4, a B mezőben pedig legalább 1 találatnak kell lennie.

Mobilon lehet puttót játszani?

Igen, természetesen, hiszen vannak olyan weboldalak, ahol online, akár alkalmazás letöltése nélkül is feladhatod a szelvényed.