Üdvözlünk Magyarország egyik legmegbízhatóbb összefoglaló oldalán!

about us illustration

A Kaszino Zone nevű platformot azért hoztuk létre, hogy minden szükséges információt megoszhassunk a magyar piacon elérhető kaszinókról.

Az oldalon gondosan átvizsgált információkat és híreket biztosítunk mindenki számára, akit érdekel a kaszinózás. 

about us image 2

Szolgáltatásunkkal segítünk azoknak, akik még csak most csöppentek bele a szerencsejátékok világába, és nem tudják hogyan kezdjenek el játszani, vagy melyik kaszinót válasszák.

Emellett útmutatást nyújtunk azok számára is, akik már profi szinten játszanak, de szeretnék felfrissíteni tudásukat, vagy csupán érdekli őket a piaci kínálat.

about us image 3

A Kaszino Zone felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Kínálatunkban egy helyen megtalálható minden kaszinó információ.

A népszerű nyerőgépes és asztali játékok mellett összegyűjtöttük a szolgáltatók oldalain található bónuszokat, függetlenül attól hogy rögzített, vagy csupán ideiglenes promócióról van szó.

about image 3

Ezenkívül fizetési módok és limitek tekintetében is hasznos információkat találhatsz nálunk, de abban is segítséget nyújtunk, hogy hogyan tudsz elindítani egy tranzakciót.

A regisztráció vagy a bejelentkezés az adott kaszinó oldalakra bizonyos esetekben bonyolultabb lehet, ezért ebben is segítünk.

KaszinoZone díjak

legjobb szerkesztői kiválóság díja KaszinoZone
golden insight díj KaszinoZone
blogging briliance díj KaszinoZone

Hogyan tesszük mindezt?

  1. Hogy átláthatóbb legyen, hogy tulajdonképpen mivel is foglalkozunk, nagyvonalakban elmagyarázzuk, hogy hogy működik az oldalunk.
  2. Tekintve, hogy a piac rendkívül telített, az újonnan megjelent kaszinóknak többszöri szűréseken kell átmenniük, mielőtt megosztanánk olvasóinkkal azokat. Mivel rengeteg információ áll rendelkezésünkre, ezért gondosan kiválogatjuk a különböző játéktípusokról, fizetési módszerekről és az elérhető promóciókról szóló adatokat.
  3. Az értékelések elkészítése alatt a csapat folyamatosan konzultál egymással, hiszen nemcsak professzionális, hanem felhasználói szemmel is meg kell vizsgálni az elemzéseket. A szolgáltatások értékelése után elkészítjük az útmutatókat, melyeket aztán jól kidolgozott minőségben osztunk meg.

Kik vagyunk?

who we are casino conceptA Kaszino Zone csapatában szerencsejáték-szakértők, és szenvedélyes játékosok dolgoznak együtt nap, mint nap annak érdekében, hogy tudásukkal és tapasztalatukkal részletekbe menően segítsék a szerencsejátékozni vágyókat.

Csapatunk tagjai szakértői szemmel vizsgálják a régi, és újonnan megjelent kaszinókat.

Elköteleződésünk a szerencsejátékok iránt évek óta tart, az ezidő alatt szerzett tudást és tapasztalatot pedig másokkal is meg szeretnénk osztani.

A Kaszino Zone oldalán található információk megbízhatóak, hiszen őszinte véleményünket és hiteles szakértői nézeteinket osztjuk meg az olvasóinkkal.

A hitelességünk fenntartásának érdekében mindig nagy gondot fordítunk a kaszinók értékelése során.

Emellett olyan statisztikákat és elemzéseket készítünk, melyekkel később releváns információkat oszthatunk meg a platformunkon.

Elveink

Az utóbbi időben rengeteg új szerencsejáték-szolgáltató jött létre, melyek a magyar piacot is meghódították.

Bizonyos esetekben, főleg kezdők számára nehéz lehet eldönteni, hogy milyen kaszinót szeretnének választani, hiszen a kínálatok között található minőségi, és kevésbé jó szolgáltató is.

rolunk image 2Ezért fontosnak tartjuk, hogy a játékosok minél több részletet megtudjanak a piacon elérhető kaszinókról, hiszen ezáltal könnyebben tudnak majd választani. 

Elveink közé tartozik, hogy a hitelesség manapság az egyik legnagyobb érték a marketingben.

Éppen ezért csapatunk minden erejével azon van, hogy hitelesen átadja a szórakoztatóipar legnagyobb piacáról megtalálható információkat.

Ezáltal ugyanis a játékosoknak nincs szükségük arra, hogy saját bőrükön tapasztaljanak, illetve megelőzhetik azt, hogy csalások áldozatai legyenek. Az álhíreket tartalmazó oldalakkal ellentétben a Kaszino Zone oldalán kizárólag hasznos információkat és tippeket találhatsz.

A Kaszino Zone csapata

Ha szeretnél többet tudni arról, hogy egyes kaszinók milyen promóciókkal és bónuszokkal, fizetési módokkal, valamint játékokkal rendelkeznek, akkor a Kaszino Zone oldalán mindezt megtudhatod.

A felelősségteljes, egyszerűbb szerencsejátékozás érdekében igyekszünk teljes körű segítséget nyújtani a játszani vágyó embereknek.

rolunk image 3Oldalunkat folyamatosan fejlesztjük és frissítjük, hogy minél magasabb színvonalú szolgáltatást nyújthassunk olvasóink számára.

A Kaszino Zone csapata sok szeretettel vár mindenkit, aki szereti a szerencsejátékozást! Legyen szó kezdő játékosokról, vagy profikról, ezen az oldalon mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb kaszinót!